sponsoren

Toermalijn
Schmidt
Partou
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > inschrijven

Inschrijven

Informatie voor leerlingen en ouders

Als leerling van één van de basisscholen van Driehuis, wil je vast graag meelopen met de Avond4daagse Driehuis. Wandelen in en rond je eigen dorp! 

Inschrijven gaat online via deze link: https://www.formdesk.com/kwbn/A4D_OnlineInschrijven2019_Driehuis 

  1. Zorg ervoor dat je je uiterlijk 10 mei hebt ingeschreven en dat het inschrijfgeld is overgemaakt op de bankrekening van Stichting Avond4daagse Driehuis. Betalen doe je gelijk na je inschrijving via Ideal.
  2. Zo weet je school precies wie er allemaal meelopen, met hoeveel wandelaars ze rekening moeten houden en maak je kans om als klas en als school de wisselbeker te winnen!
  3. Voor kinderen van groepen 1 en 2 bestaat de mogelijk om alleen op vrijdag 17 mei mee te lopen. Na afloop ontvangen zij een dagmedaille. De kosten hiervoor bedragen € 2,75 per kind.
  4. Alle kinderen van groepen 1 t/m 8 kunnen meedoen met de vierdaagse wandeltocht van 5 km per dag. De kosten hiervoor zijn € 5,50 per kind.
  5. Voor wie dat wil, wordt er op donderdag 16 mei ook een route van 10 km uitgezet. Dat zal echter alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen en bij voldoende extra vrijwilligers om dit mogelijk te maken. Hier worden geen extra kosten bovenop de € 5,50 in rekening gebracht.
  6. Let op: je kunt meerdere deelnemers in één keer inschrijven, mits die dezelfde afstand lopen. Voor (een) deelnemer(s) die een andere afstand wil(len) lopen, moet om technische redenen even een nieuwe/aparte inschrijving worden gedaan.

Wat te doen als je te laat bent met inschrijven?

Na-inschrijven kan alleen op de eerste dag van de avondvierdaagse, dinsdag 14 mei. Dit doe je dan bij het inschrijfbureau van avond4daagse Driehuis, dit is vanaf 17.30 uur op het schoolplein van de Toermalijn. Zorg in dat geval dat je ruim op tijd bent! Let wel, we hebben plek voor maximaal 20 individuele inschrijvingen.

 

 

$(function() { $('a[href$=".pdf"]').attr('target', '_blank'); $('a[href$=".PDF"]').attr('target', '_blank'); $('a[href$=".pdf"]').each(function(){this.href = '/download.cfm?location=' + this.href + '&name=' + $(this).parent().text();}); $('a[href$=".PDF"]').each(function(){this.href = '/download.cfm?location=' + this.href + '&name=' + $(this).parent().text();}); });