sponsoren

LOEPP
Op Stoom
Schmidt
Bio Disposables
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > organisatie

Organisatie

De organisatie is in handen van de Stichting Avond4daagse Driehuis.
 
Begin 2018 is deze stichting opgericht door een aantal enthousiaste ouders van basisscholen Jan Campert en de Toermalijn. De gedachte hierachter is om een kleinschalige en feestelijke vierdaagse te organiseren, die zich letterlijk en figuurlijk dichter bij Driehuis en haar bewoners afspeelt.
Het bestuur van de stichting bestaat inmiddels uit 6 leden die druk bezig zijn met de organisatie van dit mooie evenement.
 
Daarnaast zijn wij erg blij met, maar ook afhankelijk van vrijwilligers. Er zijn al de nodige aanmeldingen, maar er staan nog een aantal klusjes ‘open’. Dus wil je meehelpen, meld je dan aan (zie kopje Vrijwilligers op deze website).  

Janne Venhuis, Peter Bart Bor, Maike Mehlert, Marjolein Pirovano- Meegdes, Larissa de Rue, Steini van Hout

Stichting Avond4daagse Driehuis
Driehuizerkerkweg 34
1985EL Driehuis

avondvierdaagse-driehuis@outlook.com
www.avondvierdaagse-driehuis.nl

IBAN: NL21 RABO 0328 9809 00
KvK-nr. 71155244

 https://www.facebook.com/Avond4daagse-Driehuis-108956714775483/about/

https://www.instagram.com/avond4daagsedriehuis/

 

 

 

$(function() { $('a[href$=".pdf"]').attr('target', '_blank'); $('a[href$=".PDF"]').attr('target', '_blank'); $('a[href$=".pdf"]').each(function(){this.href = '/download.cfm?location=' + this.href + '&name=' + $(this).parent().text();}); $('a[href$=".PDF"]').each(function(){this.href = '/download.cfm?location=' + this.href + '&name=' + $(this).parent().text();}); });